Isplata penzija

Izvor: S media, 09.Feb.2011, 01:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplata penzija

Isplata prvog dela januarskih penzija počela je danas za korisnike koji primanja dobijaju preko tekućih računa, najavljeno je iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

U četvrtak će početi i isplata za penzionere koji novac dobijaju na kućnu adresu i trajaće pet radnih dana, rečeno je agenciji Beta u fondu PIO.

Prosečna penzija za penzionere iz kategorije bivših zaposlenih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iznosi 22.205 dinara.

Najniže penzije su sa januarskim čekom uvećane za jedan odsto, pa je njihov prosečan iznos sada 11.447 dinara, dok penzioneri sa najvišim primanjem dobijaju 104.822 dinara.

Isplata penzija počinje za oko 1,3 miliona penzionera iz kategorije bivših zaposlenih.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.