Godišnje nagrade LAF-a za borbu protiv  korupcije

Izvor: RTS, 28.Sep.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnje nagrade LAF-a za borbu protiv korupcije

Lokalni antikorupcijski forum grada Niša godišnje nagrade za borbu protiv korupcije dodelio Čedoslavi Ristić, inspektorki poreske uprave u penziji, i Predragu Blagojeviću, urednik internet portala Južne vesti.
Na Međunarodni dan prava javnosti da zna, niški LAF uručio je  godišnje nagrade za borbu protiv korupcije.

Dobitnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su  inspektorka poreske uprave u penziji Čedoslava Ristić, koja je javnost upoznala sa  nepravilnostima i nezakonitim radnjama u niškoj Toplani, i  urednik internet portala Južne vesti, Predrag Blagojević koji  zbog brojnih objavljenih tekstova o korupciji i raznim zolupotrebama lokalnih političara i direktora, mesecima trpi pritiske i pretnje.
Najzaslužnijim ustanovama i pojedincima, Lokalni antikorupcijski forum grada Niša  dodelio je posebne povelje.
rts.nis@rts.rs

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nagrađeni niški borci protiv korupcije

Izvor: RadioCity.rs, 29.Sep.2016, 00:09

Sa ciljem da se promoviše pravo na pristup informacijama, kao jedno od osnovnih ljudskih prava i da se podstaknu građani da koriste ovo pravo, a javne vlasti na bolju transparentnost u radu, u Srbiji i svetu danas se obeležava Međunarodni dan prava javnosti da zna.. Upravo na ovaj dan Lokalni...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.