Fjuri brutalno odgovorio Džošui na prozivke: Ja sam se igrao s Kličkom, a ti si bio i mrtav pored njega!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Apr.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fjuri brutalno odgovorio Džošui na prozivke: Ja sam se igrao s Kličkom, a ti si bio i mrtav pored njega!

Tajson Fjuri se nedavno vratio iz penzije i pokušava da se što bolje pripremi za konačan povratak u ring.

Ko zna, možda bi to moglo da se desi upravo protiv Entonija Džošue koji je objedinio tri pojasa nakon što je osvojio titulu svetskog prvaka pobedom nad Vladimirom Kličkom.

Kličko je pre Džošue boksovao svoj meč upravo protiv Fjurija koji je slavio. Međutim, kasnije je suspendovan jer se dopingovao. Doduše, ne za taj meč.

Foto: AP/Tanjug >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Džošua je prilikom davanja izjave u ringu prozvao Fjurija, a ovaj mu nije ostao dužan.

- Dobra borba Entoni. Bio si živ, a i mrtav pored Klička. Ja sam se poigrao s njim...'Ajde, zaplešimo - napisao je Fjuri.

Wellldone @anthonyfjoshua good fight, you had life & death with @klitschko & I played with the guy, let's dance pic.twitter.com/alLRHPb513

— TYSON2FASTFURY (@Tyson_Fury) April 29, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASIO SE TAJSON FJURI Prozvao novog šampiona: Dečko, zaplešimo... Džošua mu BRUTALNO ODGOVORIO!

Izvor: Kurir, 30.Apr.2017

...Fjuri je u novembru 2015 godine pobedio Vladimira Klička i osvojio titulu On je pre revanša sa Kličkom objavio da pati od depresije, otkriveno je i da je koristio kokain, a Britanski bord za kontrolu boksa oduzeo mu je licencu i titule u WBO, WBA i IBO Tajson inače ima nadimak Kralj Cigana..Džošua...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.