Ferdinand se povlači na kraju sezone: Dođe trenutak kada morate da razumete svoje telo

Izvor: Sportal.rs, 26.Okt.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferdinand se povlači na kraju sezone: Dođe trenutak kada morate da "razumete" svoje telo

Centralni bek Kvins Park Rendžersa Rio Ferdinand (35) otkrio je da će na kraju tekuće sezone najverovatnije "okačiti kopačke o klin", prenosi portal Gol.

- Najverovatnije ću se povući na kraju ove sezone. Ne plašim se odlaska u penziju. Mislim da će se neke pozitivne stvari dogoditi u budućnosti. Dođe trenutak kada nakon svakodnevnih treninga i utakmica morate da "razumete" svoje telo - kazao je Ferdinand koji već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ima planove za penziju.

- Igrao sam fudbal toliko godina, a to je ono što volim. Radim na tome da dobijem trenersku licencu, kao i na ostalim životnim aspektima koji nisu u vezi sa fudbalom  - zaključio je Ferdinand.

Stameni defanzivac je profesionalni debi zabeležio 1996. godine u dresu Vest Hema, a nakon četiri godine pojačao je Lids. U Mančester junajted prešao je 2002. godine za 39 miliona evra, što je tada bio rekordan transfer na Ostrvu. Ferdinand je od leta ove godine član "policajaca".

(Foto> Beta/AP/John Walton, PA Wire,Tekst: Nemanja Banović)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.