Dinkić, MMF oprečno o odmrzavanju

Izvor: B92, 03.Avg.2010, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić, MMF oprečno o "odmrzavanju"

Beograd -- Ministar ekonomije Mlađan Dinkić uveren je da Vlada treba da odmrzne plate i penzije, a MMF poručuje da od tog novca mogu da se izgrade tri mosta.

Dinkić je jedini koji se zvanično zalaže za odmrzavanje plata i penzija, jer će u protivnom, kaže, Srbija zapasti u recesiju.

Ni premijer, ni ministarka finansija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu se oglašavali ovim povodom, tako da je još nejasno da li je Dinkićev predlog usamljen.

Iz MMF-a, sa kojim je postignut sporazum da plate i penzije budu zamrznute do 2011, poručuju da bi novac koji bi se izdvojio za to povećanje bio dovoljan da Srbija izgradi tri mosta preko Dunava.

Opširnije možete čitati u rubrici Biz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.