Control Panel ide u penziju

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Okt.2015, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Control Panel ide u penziju

Microsoft je potvrdio da Control Panel neće biti dostupan u narednim Windows 10 verzijama.

Microsoft trenutno ima dvije različite aplikacije za kontrolu sistemskih podešavanja, ali po svemu sudeći ovaj proizvođač softvera će u budućnosti ukloniti Control Panel kako bi Settings aplikacija preuzela njegovo mjesto. Promjena se očekuje u narednim verzijama Windows 10 operativnog sistema.

Govorilo se i ranije o ovome – mjesto Control Panel-a zauzeće nova, modernija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << aplikacija Settings. Iako nema toliko opcija kao Control Panel, Microsoft je rekao da će dodavati dodatne funkcije u Settings aplikaciji kako bi ona vrlo brzo postala jednako dobra kao što je to bio Control Panel, piše Windwos Central.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.