Zvezda ponovo čerupa Partizanovu omladinsku školu?

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ponovo čerupa Partizanovu omladinsku školu?

Crveno-beli žele da dovedu perspektivnog napadača Šaponjića

Jovan Krneta, Milan Jokić, a sada i Ivan Šaponjić? Talentovani napadač Partizana je, naime, velika želja uprave Crvene zvezde koja bi želela da Šaponjića upari sa njegovim partnerom iz mlađih reprezentativnih selekcija Lukom Jovićem.

Barem tako tvrdi dnevni listi Politika, koji istovremeno piše da 17-godišnji fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << okleva sa transferom, iako je svestan da će se pored Danka Lazovića, Petra Škuletića i Ismaila Beka Fofane načekati na šansu u prvom timu crno-belih.

Interesovanje večitog rivala nije novost. Prve informacije o tome pojavile su se još prošlog leta, navodno su predstavnici Zvezde uspostavili i kontakt sa roditeljima mladog napadača, ali je uprava Partizana odgovorila gurvnuvši Šaponjića u vatru. Posle debija za seniore prestalo je da se priča o selidbi na drugu stranu Topčiderskog brda.

Do sada...

“Direktor Zvezdine omladinske škole Srđan Vasiljević pokušao je pre nekoliko dana da razgovara sa Šaponjićem na temu prelaska na drugu stranu Topčiderskog brda. Ipak, Šaponjić strpljivo čeka šansu u dresu Partizana“, navodi se u informaciji Politike.

U Humskoj ovu informaciju nisu želeli da komentarišu.

(FOTO: MNpress)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda ponovo čerupa Partizanovu omladinsku školu?

Izvor: Press, 31.Okt.2014

Crveno-beli žele da dovedu perspektivnog napadača Šaponjića . Jovan Krneta, Milan Jokić, a sada i Ivan Šaponjić? Talentovani napadač Partizana je, naime, velika želja uprave Crvene zvezde koja bi želela da Šaponjića...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.