Zlatni Andrija za nove bodove Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zlatni" Andrija za nove bodove Partizana! (video)

Partizan je danas u Subotici pobedio Spartak rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola na ovom meču bio je Andrija Živković. prva pobeda Partizana u gostima u domaćem šampionatu od 27. septembra.

Ekipa Ljubinka Drulovića danas je nastupila bez Subića, Babovića i Oumarua, ali je ipak zabeležila veoma važnu pobedu za nastavak dobrih igara u poslednjih nekoliko nedelja i to rezultatom 0:1 (0:0).

Crno-beli su odlično počeli meč, imali su par dobrih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prilika da već nakon 20 minuta vode možda čak i ubedljivim rezultatom, ali ih je u tome sprečio Janošević, golman Spartaka.

Ninković i Brašanac su u ovom delu meča bili veoma agresivni, pokušavali su na sve moguće načine da stignu do gola domaćih, nekoliko puta su bili veoma konkretni u tome.

Prvu priliku je propustio Ninković, odlično se oslobodio svog čuvara, šutirao po zemlji, ali je Janošević spasio gol. Samo nekoliko minuta nakon toga, Brašanac je uputio dobar udarac ka golu nakon asistencije Živkovića, ali je ponovo golman domaćih najavio da će imati svoj dan danas.

Jedini šut ka golu Partizana Spartak je uputio u 26. minutu kada je šutirao Tumbasević nakon akcije Stefana Ilića, a do kraja prvog poluvremena nije bilo toliko dobrih prilika ni na jednoj strani.

Drugo poluvreme kreće fantastičnim golom Andrije Živkovića.

Partizan je dobio slobodan udarac na manje od 20 metara od gola Janoševića, Živković je preuzeo odgovornost na sebe i pogodio za 1:0.

Deset minuta nakon toga Partizan je mogao i do 2:0, Jevtović je propustio dobru priliku glavom kada mu je ponovo Janošević odbranio udarac, a u 72. minutu Živković je takođe imao priliku da poveća prednost, ali je ponovo golman Spartaka bio na mestu.

Spartak je krenuo na sve ili ništa pred sam kraj, pokušavao je trener domaćih Černišov i izmenama, bacio je sve karte na napad, ali nije vredelo, majstorija Andrije Živkovića mu je presudila danas.

Prva pobeda Partizana u gostima u domaćem šampionatu od 27. septembra.

Kompletan tok meča mogli ste da pratite OVDE, gol pogledajte OVDE.

Standings provided by Sofascore LiveScore
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.