Živković već viđen u dresu Benfike, a stiže i ljubimac Zvezdaša!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković već viđen u dresu Benfike, a stiže i ljubimac Zvezdaša!

U Benfiki ne odustaju od srpskog "pogona". Prema najnovijim infomracijama, na "La Luš" stižu Andrija Živković i Luka Milivojević.

Kada je u pitanju mladi fudbaler Partizana, on će stići u portgulasku ekipu nakon što je napusti Niko Gaitan, koji bi trebalo da se uputi ka Atletiko Madridu za 25 miliona evra.

Podsećamo da će Živković u Lisabon dolazi kao slobodan igrač, a zbog uveliko poznate situacije sa ugovorom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Partizan će plaćati penale Investicionom fondu Pinija Zahavija, jer vezista bez ikakve odštete napušta Humsku.

Benfica sell Nico Gaitan to Atleti for €25m and sign Andrija Zivkovic, Serbia's bright young thing, on a free. That's how you do transfers.

— Rory Smith (@RorySmithTimes) May 24, 2016

U slučaju Milivojevića, sportski list "Abola" prenosi navode grčkih medija da je Benfika već stavila do znanja intersovanje za 25-godišnjeg vezistu Olimpijakosa.

On je navodno najbolja zamena za Ljubomira Fejsu, koji bi trebalo da potpiše za Fiorentinu.

Milivojević ima još dve godine ugovora sa grčkim šampionom, a Benfika je spremna da plati deset miliona evra.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.