Živković: Pobede i prolaz Partizana!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Pobede i prolaz Partizana!

Crno-beli odleteli u Bukurešt, na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue (sreda, 20.30).

Andrija Živković uveren je da će Partizan eliminisati Steauu i kroz osam dana se naći na korak od grupne faze Lige šampiona!

Štaviše, osvajač >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << titule svetskog U-20 prvaka sa reprezentacijom Srbije, veruje da će takav ishod početi da se nazire već u sredu uveče, nakon prve utakmice na Nacionalnom stadionu u Bukureštu.

"Očekujem pobedu i u prvoj i u drugoj utakmici. I očekujem prolaz Partizana", rekao je Živković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Naravno, neće biti lako...

"Čeka nas jako teška utakmica. Steaua ima dobar tim, ali isto tako smo i mi kvalitetni. Mislim da ćemo i mi i oni igrati fudbal, otvoreno, što nama odgovara. Spremni smo i idemo u Bukurešt da ostvarimo što bolji rezultat".

Na tribinama neće biti publike, jer Steaua još izdržava kaznu zbog rasističkog transparenta na prošlosezonskoj utakmici Lige Evrope protiv Dinama iz Kijeva.

"Fokusirani smo na ono što se događa na terenu. Kada igraš, isključiš se iz svega i ne čuješ publiku. Svejedno nam je, samo da dobijemo", ne osvrće se Andrija Živković.

SPISAK IGRAČA

Na spisku putnika za Bukurešt nalaze se: Živko Živković, Kljajić, Vulićević, Balažic, Ćirković, Fabrisio, Nemanja Petrović, Bogosavac, Jevtović, Brašanac, Lukić, Saša Ilić, Babović, Andrija Živković, Ninković, Oumaru, Božinov, Trujić i Šaponjić.

Zbog povrede je u Beogradu ostao Bandalovski.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oumaru: Sve ću da uradim da Partizan pobedi

Izvor: Blic, 28.Jul.2015

Napadač Partizana Abubakar Oumaru prilično je zadovoljan kako je crno-belima golgeterski počela nova sezona, ali pred gostovanje Steaui (sreda, 20.30, prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona) ne zaboravlja ni odličnu saradnju sa igračima odbrane..."Slažem se da napadu ide dobro od početka...

Nastavak na Blic...

Crno-beli, srećno vam bilo!

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2015

Partizanova ekspedicija u utorak pre podne otputovala u Bukurešt, gde će sutra uveče odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona...U odličnom raspoloženju, u vrlo dobroj formi posle četiri vezane pobede bez primljenog gola na startu nove sezone, fudbaleri Partizana otputovali...

Nastavak na Sportske.net...

Steaua velika nepoznanica

Izvor: Danas, 28.Jul.2015

Beograd - Uvertira od trinaest datih bez ijednog primljenog gola na četiri zvanične ovosezonske utakmice ubediće i mrzovoljne navijače Partizana da u sredu pogledaju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Steaua će u Bukureštu pred praznim tribinama ugostiti crno-bele; bez onog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.