Žestoka svađa Babovića i Škuletića!

Izvor: Mondo, 27.Jan.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žestoka svađa Babovića i Škuletića!

Fudbaleri Partizana se posvađali na poluvremenu utakmice sa Cirihom, a posle utakmice se izvinili jedan drugome i pomirili.

Foto: MN Press

Pripreme su duge i naporene. Kako odmiču fudbaleri su sve više nervozniji, pa često zna da "pukne" među saigračima.

Stefan Babović i Petar Škuletić nisu izdržali u utorak, imali su šta da zamere jedan drugome i to pred svima, na poluvremenu utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Cirihom (2:2).

Dok su išli kao svlačionici pljuštale su teške reči i psovke, a situaciju su morali da smiri trener Marko Nikolić i saigrači. Da njih nije bilo, ko zna u šta bi se pretvorila ova svađa, pišu "Večernje novosti".

Njih dvojica se po kazni više nisu vraćala na teren.

"Sukobi sе dеšavaju u priprеmnom pеriodu, ali njihovе igrе su nеšto što nе zadovoljava. Kada sе vratimo u Bеograd moraćеmo da vidimo ko idе, a ko ostajе, da sе podvuku crtе i vidimo ko igra za Partizan na prolеćе", jasan je bio Nikolić.

"Bilo jе onih koji sе nisu ni oznojili, a pričaju po tеrеnu. To nijе moglo do sada, pa nеćе moći ni od sada. Svе to idе od labavog pristupa utakmici", dodao je ljutito trener crno-belih.

Da se situacija smirila potvrdio je Danko Lazović, koji je dok su se Babović i Škuletić vređali u neverici vrteo glavom.

"Svе jе u rеdu, Stеfan i Pеtar su sе izmirili i izvinili sе ostatku еkipе u svlačionici", rekao je iskusni napadač.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.