Železničar ubedljivo pobedio Partizan, treći poraz crno-belih

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar ubedljivo pobedio Partizan, treći poraz crno-belih

Rukometaši Železničara savladali su u Nišu ekipu beogradskog Partizana sa 36:25 (21:13), u poslednjoj utakmici 4. kola plej-ofa Superlige Srbije.

Nišlije su do druge pobede u plej-ofu predvodili Đukić sa 11 i Živković sa devet golova, dok su kod crno-belih, koji su pretrpeli treći poraz, čak šestorica igrača postigla po tri (Mandić, Radovanović, Jovanović, Beočanin, Markićević i Marsenić).

U sredu su odigrani sledeći mečevi: Metaloplastika - Crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvezda 32:30, Vojvodina - Radnički 29:25.

Metaloplastika i Vojvodina sada imaju po 6 bodova, Radnički i Železničar po 4, a Crvena zvezda i Partizan po 2. U utakmicama 5. kola, u nedelju se sastaju Crvena zvezda - Vojvodina, Radnički - Železničar i Partizan - Metaloplastika.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Železničar bolji od Partizana

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Rukometaši Železničara savladali su u četvrtak u Nišu ekipu beogradskog Partizana sa 36:25 (21:13), u poslednjoj utakmici 4. kola plej-ofa Superlige Srbije...Nišlije su do druge pobede u plej-ofu predvodili Đukić sa 11 i Živković sa devet golova, dok su kod 'crno-belih', koji su pretrpeli treći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.