Zdovc nahvalio Partizan i Grobare

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2017, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdovc nahvalio Partizan i ''Grobare''

Dan uoči gostovanja ekipi Partizana u 13. kolu FIBA Lige šampiona, trener AEK-a biranim rečima govorio o crno-belima i njihovim navijačima. Ipak, Atinjani od svog cilja ne odustaju.

U sredu od 20 časova, ekipa Partizana dočekaće atinski AEK u borbi za drugo mesto na tabeli Grupe E.

Partizan će u slučaju pobede osigurati tu poziciju bez obzira na rezultate poslednjeg kola, pa zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << toga ovaj meč ima još veći značaj.

Naravno, iste ambicije imaju i gosti, a njihov trener Jurij Zdovc se u najavi meča između ostalog prisetio i igračkih dana, kada će gostovao u ''Pioniru''.

''Partizan je veoma dobar i snažan tim, posebno kod kuće. Igrao sam mnogo godina na tom terenu i navijači prave sjajnu atmosferu, ali ponekad to može dodatno da motiviše protivničke ekipe'', poručio je Zdovc.

Partizan već nedeljama ima problema sa povredama nekolicine igrača, a ni Atinjani nisu bez sličnih pehova, pa Zdovc sutra neće moći da računa na Šakotu i Vasilijadisa.

''Ipak, verujem u moje momke'', poručio je Zdovc.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPORT NA TV: Partizan dočekuje Atinjane, Liverpul ponavlja meč FA kupa, Kanga i Gabon jure bodove

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2017

Iako je radni dan, neće faliti sportskih dešavanja ni ovog puta.. . Svakako događaj dana biće utakmica 13. kola FIBA Lige šampiona u košarci između Partizana i atinskog AEK-a u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Partizan juri pobedu kojom bi obezbedio drugo mesto na kraju grupne faze, a meč počinje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.