Zbog Partizana izbačeni albanski huligani sa Vajt hart lejna

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2014, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Partizana izbačeni albanski huligani sa "Vajt hart lejna"

Ne prestaju sa provokacijama, a ne biraju ni vreme ni mesto. Navijači, ako ih tako možemo nazvati, Albanije, došli su na stadion "Vajt hart lejn" i meč petog kola Lige Evrope protiv Partizana sa zastavama svoje zemlje i počeli da provociraju Partizanove pristalice koje su pokazale ogroman nivo kulture i ponašanja tamo gde se to posebno ceni. Besni su bili i igrači i stručni štab, pa je od delegata utakmice zatraženo uklanjanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zastava. Predstavnik UEFA je odlučio da albanske provokatore ukloni sa tribina i oni su izbačeni van stadiona.

- Urgirali smo i ja lično i članovi ekspedicije da se ta zastava odmah ukloni. Nismo hteli da nešto što nema veze sa nama donese nervozu na našu tribinu i da mi ispadnemo naivni i krivci. Delegat je uklonio te ljude sa stadiona i naši navijači su se okrenuli bodrenju nas. Svima nam je smetala ta zastava.

(Foto: partizan.rs)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.