Zašto Mažić ne sudi derbi?

Izvor: Mondo, 01.Nov.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Mažić ne sudi derbi?

Na sajtu Zajednice superligaša navodi se da će duel Partizana i Vojvodine suditi Nenad Đokić, koji je na asistenciju pomoćnika poništio regularan gol Donjeg Srema protiv Crvene zvezde. Najbolji srpski arbitar navodno je povređen.

Foto: MN Press

Kako stvari stoje, pred nama je novi derbi srpskog fudbala pun tenzije.

Vodeći tandem Jelen Superlige, Partizan i Vojvodina, sastaće se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nedelju u Humskoj (19.00, TV Arena Sport 1), a veliku pažnju uoči utakmice izazvalo je delegiranje glavnog sudije za ovaj meč.

Utakmicu neće voditi najbolji srpski arbitar Milorad Mažić, već Nenad Đokić iz Užica, koji je nedavno komandovao duelom Crvene zvezde i Donjeg Srema, u kojem je konstatovano da je gostima poništen regularan pogodak.

Krivica za taj previd ide na račun Đokićevog pomoćnika Marka Dimitrijevića, ali će ova odluka svakako biti tema polemike među navijačima Partizana.

Po pisanju pojedinih medija, Mažić je izostavljen u poslednjem trenutku zbog povrede.

Koji su sve arbitri delegirani za mečeve 11. kola Jelen Superlige možete videti OVDE.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.