Zagorčić: Možda je pobeda Partizana malo previsoka

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorčić: Možda je pobeda Partizana malo previsoka

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić istakao je da je njegova ekipa surovo kažnjena za propuštene prilike protiv Partizana, koji je u Novom Sadu trijumfovao sa ubedljivih 0:4 u 26. kolu Jelen Superlige.

"Ovo već postaje simptomatično, ne iskoristimo svoje prilike, a onda primimo gol iz situacije koja ne liči na šansu. Dobro smo otvorili i drugo poluvreme, a onda nas je drugi primljeni gol potpuno sasekao. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ne možemo da kažemo da je Partizan pobedio nezasluženo, oni su se borili, ali je konačan rezultat možda previsok", rekao je Zagročić i dodao:

"Mi nismo uspeli danas, nadam se da će drugi put biti bolje. Okrećemo se meču sa Donjim Sremom, nema tu kalkulacija, idemo na pobedu protiv svakog. Povrede nas muče, kako i pred ovaj meč, tako i protiv Partizana, jer su se povredili defanzivci Nastić i Pekarić", zaključio je strateg Voše.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zagorčić: Partizan je kaznio naše promašaje

Izvor: TV Arena Sport, 04.Maj.2015, 09:31

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da je njegova ekipa propustika odlične prilike i Partizan je u Novom Sadu trijumfovao sa ubedljivih 0:4 u 26. kolu Jelen Superlige..."Ovo već postaje simptomatično, ne iskoristimo svoje prilike, a onda primimo gol iz situacije koja ne liči na...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.