Za častan oproštaj od Evrope

Izvor: Politika, 26.Nov.2014, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za častan oproštaj od Evrope

Večeras u Londonu: Totenhem – Partizan (21,05 č, RTS). – „Crno-beli” bez povređenog Drinčića. – Stanković: Igraćemo bez straha

Partizanu su u ovogodišnjem nadmetanju u Ligi Evrope ostale još dve utakmice. Prva je večeras kada naš jedini predstavnik na međunarodnoj fudbalskoj sceni očekuje duel sa engleskim Totenhemom, a drugi u poslednjem kolu, 10. decembra, kada u Humsku stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << grčki Asteros iz Tripolisa.

Partizan je odavno izgubio sve šanse da se domogne šesnaestine finala ovog elitnog takmičenja, međutim, igrači i trener Nikolić najavljuju bespoštednu borbu protiv ekipe sa kojom su u Beogradu igrali bez golova.

Ekspedicija Partizana otputovala je juče u London, a sinoć su naši fudbaleri na čuvenom stadionu Vajt hart lejn odradili trening pred večerašnji suret. Na žalost, zbog povrede je u Beogradu ostao Nikola Drinčić, jedan od najboljih fudbalera Partizana ove sezone.

– Naša je obaveza da večeras pružimo maksimum, da se na neki način časno oprostimo od Evrope. Bilo bi dobro da ne izgubimo, – kaže trener Nikolić.

Visoki štoper Vojislav Stanković je optimista pred duel u Londonu:

– Protiv Totenhema ćemo igrati bez straha, pa šta bude. Svesni smo da su Englezi favoriti, da imaju mnogo bolji tim, ali to im nije nikakva garancija da će nas pobediti. Bilo bi dobro da ostanemo neporaženi i da se u međusobnom susretu sa grčkim timom u poslednjem kolu borimo za treću poziciju na tabeli.

D. T.

objavljeno: 26/11/2014

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.