Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA IMALA PAKLENI PLAN: Da Luku Jovića spoji sa najtalentovanijim igračem Partizana! (VIDEO)

Klub sa "Marakane" je hteo da iskoristi to što mladi igrač nema priliku da igra u crno-belom dresu

Foto: partizan.rs

Da li je na pomolu bila nova “razmena” između večitih rivala? Prema najnovijim informacijama, izgleda da je Crvena zvezda “zagrizla” za još jednu mladu nadu Partizana.

Posle dovođenja Jovana Krnete i Milana Jokića, na “Marakani” razmišljaju da dovedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 17-godišnjeg napadača Partizana Ivana Šaponjića.

Momak, koji čini odličan tandem u kadetskoj reprezentaciji sa Zvezdinim napadačem Lukom Jovićem, nema priliku da igra u Partizanu jer prednost imaju Petar Škuletić, Danko Lazović i Beko Fofana.

Zvezda je, prema pisanju “Politike”, to htela da iskoristi. Šaponjić je u maju potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, za koji je debitovao prošle sezone na utakmici sa Spartakom iz Subotice.

Međutim, menadžer Nenad Jestrović poručio je da je Zvezda bila zainteresovana prošle godine za Šaponjića, dok nije potpisao ugovor, i da će mladi napadač ostati u Partizanu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.