Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNI MEČ POD ZNAKOM PITANJA: Partizan bez Pavlovića dobio Vojvodinu u prijateljskoj utakmici

Košarkaši Partizana su u prijateljskoj utakmici, odigranoj u Novom Sadu, savladali Vojvodinu sa 91:78 (22:20, 23:14, 26:23, 20:21).

Domaćini su pružili otport jedino u prvoj deonici, a ostatak meča je u potpunosti pripao šampinu Srbije. 
Najefikasniji igrač crno-belih bio je Nikola Milutinov sa 25 poena. Dvocifreni su bili još i  Murić 16, Andirć 15, Mačvan 13 i Milosavljević 10. Pogađali su i Tepić i Bezbradica >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << po 4, Dalo i Đumić po dva, dok su bez poena bili Aranitović, Kuzeloglu i Milutinović. Saša Pavlović nije igrao zbog povrede zgloba.
U Vojvodini su Jeremić sa 16 i Branković sa 13 bili bolji od ostalih, dvocifreni su bili i Novak 12 i Čampara sa 10 poena.
Partizan bi u prvoj utakmici nastavka Superlige Srbije, u sredu trebalo da igra protiv FMP-a, pod uslovom da izmiri dugovanja zbog kazni iz prošle sezone. Klub je suspendovan i odigravanje utakmice je još neizvesno.
hotsport.rs       
The post ZVANIČNI MEČ POD ZNAKOM PITANJA: Partizan bez Pavlovića dobio Vojvodinu u prijateljskoj utakmici appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan odigrao meč sa Vojvodinom, nastup protiv FMP-a još pod znakom pitanja

Izvor: Blic, 03.Maj.2015

Košarkaši Partizana pobedili su Vojvodinu sa 78:91 (20:22, 14:23, 23:26, 21:20) u prijateljskoj utakmici, koja je odigrana u Novom Sadu...Crno-beli su iskoristili pauzu u šampionata za test meč, u kom su prelomili u drugoj deonici, a najefikasniji je bio Nikola Milutinov sa 25 poena. Murić je dodao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.