Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN MILINKOVIĆ: Nadam se da će se o derbiju pričati danima, ali u pozitivnom smislu!

Trener Partizana Zoran Milinković istakao je pred 149. “večiti derbi” da očekuje pravi spektakl, ali da sutrašnja utakmica neće odlučiti osvajača titule.

- Crvena zvezda je napravila dosta stvari u prelaznom roku i pokazala da ima šampionske ambicije. Oformili su vrlo kvalitetan tim, imaju ostvarenog trenera kojeg veoma cenim. Očekujem sadržajan derbi, dobru igru, rezultastsku neizvesnost >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i da će Srbija pričati o njemu danima. Jesmo rivali, uvek ćemo biti, ali nadam se da će sve proći u fer i sportskom duhu – rekao je Zoran Milinković.
Strateg Partizana je istakao da će nijanse odlučiti pobednika i pohvalio je nekoliko suparničkih igrača.
- Utakmice u Evropi bi mogle da nam pomognu, iako to ne mora ništa da znači. Verujem u svoj tim, iako Zvezda ima veoma dobar sastav sa Srnićem, Kataijem, Donaldom, ali i mladim talentovanim igračima kao što je Grujić.
Crno-beli će u duel sa Crvenom zvzedom ući kompletni što raduje Zorana Milinkovića.
- Ono što bih naglasio je da su svi dobro i da računam na sve igrače. Verujem da smo pauzu dobro iskoristili da se osvežimo – zaključio je Milinković.
The post ZORAN MILINKOVIĆ: Nadam se da će se o derbiju pričati danima, ali u pozitivnom smislu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Milinković: Derbi ne odlučuje o tituli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Sep.2015

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da derbi protiv Crvene zvezde u Superligi neće odlučiti mnogo u šampionskoj trci i kao razlog za to naveo novi sistem takmičenja..."Crvena zvezda je napravila dosta stvari u prelaznom roku i pokazala da ima šampionske ambicije. Oformili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.