ŽOC ugasio nadu, Fener ne ulaže u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2015, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽOC ugasio nadu, Fener ne ulaže u Partizan!

Vest da bi turski velikan Fenerbahče mogao da preuzme KK Partizan i tako izvuče najtrofejniji srpski klub iz problema demantovana je od strane legende crno-belih i čoveka koji trenutno sedi na klupi turskog kluba.

Dolazak Aziza Jildirima u Beograd tumači se dvojako, a prema jednoj od verzija predsednik Fenerbahčea trebalo bi da pregovara sa predstavnicima Partizana o preuzimanju košarkaškog kluba i infiltriranju u upravljačku strukturu bivšeg prvaka Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U momentu kada košarkaški klub Partizan grca u problemima navijače je zaintrigirala ova spekulacija ali je čitava priča vrlo brzo demantovana od strane legende crno-belih i čoveka koji sa Azizom Jildirimom ima sjajan odnos jer trenira Fenerbahče.

"Prvi put čujem za tako nešto, da postoji takva mogućnost sigurno bih prvi saznao od ljudi iz kluba. Reći ću samo da to nema veze sa istinom, dalji komentar je suvišan" rekao je za "Danas" najbolji srpski stručnjak svih vremena Željko Obradović.

Spekulacije na pomenutu temu išle su toliko daleko da je upravo Željko Obradović okarakterisan kao posrednik u pregovorima dve strane, a pominjana je i mogućnost da sadašnji pomoćnik srpskog stratega preuzme ulogu trenera u Partizanu.

Posle ovakve izjave Željka Obradovića jasno je da predsednik Fenerbahčea ne dolazi u radnu posetu Partizanu kako bi dogovarao saradnju sa košarkaškim klubom već iz nekih totalno drugih razloga.

Čini se ipak da se radi o pregovorima vezanim za fudbalske transfere ali o tome na stranicama vezanim za FK Partizan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fenerbahče ulaže u Partizan? Budalaština!

Izvor: Mondo, 04.Sep.2015, 10:39

Vest koju je plasirao "Blic" o tome da će Fenerbahče navodno ulagati u KK Partizan demantovana sa više relevantnih strana...Foto: MONDO/Mladen Šolak..Saradnja Fenerbahčea i KK Partizan? Možda, ali ne u smislu da će turski klub ulagati novac u nekadašnjeg prvaka Evrope, kako je to u četvrtak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.