Vulićević neizvestan za Čukarički

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević neizvestan za Čukarički

„Uprkos svemu pokušaćemo da zabeležimo pobedu“, uverava Zoran Milinković pred poslednji meč 12. kola Superlige

Trener Partizana Zoran Milinković izjavio je da se nada pobedi protiv Čukaričkog, iako crno-beli imaju dosta kadrovskih problema posle trijumfa nad Augzburgom (3:1) u Ligi Evrope.

Dosta nam znači pobeda u Augzburgu. Ono što nam ne prija su tri povrede koje Abubakar, Balažic >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i Jevtović zaradili u Nemačkoj. Saša Ilić ima problema sa povredom, a neizvestan je i nastup Vulićevića, koji je predhodnih dana imao visoku temperaturu. Imamo respekt prema Čukaričkom, ali gledamo sebe i uprkos svemu pokušaćemo da zabeležimo pobedu“, rekao je Milinković.

Partizan je trenutno četvrti u prvenstvu sa 12 bodova zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom, dok je Čukarički na sredini tabeli sa osam bodova.

Poslednja utakmica 12. kola Superlige između Partizana i Čukarickog igra se u ponedeljak od 19 sati na stadionu u Humskoj.

Kvote Kladionice MOZZART za taj meč pogledajte OVDE.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković: Povrede prave problem

Izvor: B92, 04.Okt.2015

Trener Partizana Zoran Milinković nada se pobedi nad Čukaričkim uprkos kadrovskim problemima posle trijumfa nad Augzburgom (3:1) u Ligi Evrope...Srpski šampion biće oslabljen neigranjem Abubakara Umarua, Gregora Balažica i Marka Jevtovića, a neizvesni su još Saša Ilić i Miroslav Vulićević..."Mnogo...

Nastavak na B92...

Milinković: Imamo problema, ali idemo na pobedu

Izvor: RTS, 05.Okt.2015, 00:01

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković izjavio je da se nada pobedi protiv Čukaričkog, iako crno-beli imaju dosta kadrovskih problema posle trijumfa nad Augzburgom u Ligi Evrope. Poslednja utakmica 12. kola Superlige između Partizana i Čukarickog igra se u ponedeljak od 19 sati na stadionu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.