Vuk Rašović opet na klupi

Izvor: Mondo, 03.Maj.2015, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Rašović opet na klupi

Bivši trener Partizana preuzeo je ekipu Dinama iz Minska.

Foto: MN Press

Vuk Rašović opet će se oprobati u ulozi glavnog trenera ekipe.

Posle Partizana imenovan je za šefa stručnog štaba Dinama iz Minska, kluba u kojem već obavlja ulogu sportskog direktora.

Rašović, koji je u decembru stigao u Minsk, na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trenera zameniće Čeha Dušana Udriha, koji je dobio otkaz zbog loših rezultata ekipe na startu beloruskog šampionata, prenosi "Sport".

Dinamo je na tri meča osvojio samo dva boda, pa su već u zostatku od sedam bodova u odnosu na vodeći BATE Borisov. Čelnici kluba rešili su odmah da nešto promene i trgnu ekipu.

Rašović, koji je u karijeri osim Partizana, sa kojim je osvojio i titulu u Superligi 2013. godine, predvodio i Teleoptik, do daljnjeg će obavljati dve funkcije u Dinamu, jer će ostati i na mestu sportskog direktora.

Debi na klupi kluba iz Minska srpski trener imaće u ponedeljak kada Dinamu na noge stiže Torpedo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.