Vujošević uputio apel za spas Partizana!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević uputio apel za spas Partizana!

Posle skandaloznih dešavanja na sednici Skupštine FK Partizan, oglasio se i proslavljeni košarkaški stručnjak i doskorašnji predsednik JSD Partizan Duško Vujošević.

Čovek koji je više od decenije sa Partizanom dominirao našom košarkom, od zimus je na klupi francuskog Limoža, ali, naravno, i dalje pomno prati sve šta se događa u ''crno-beloj porodici''.

Ovih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najviše pažnje izazvala su skandalozna dešavanja na sednici Skupštine FK Partizan, koja je na kraju prekinuta, bez izbora novog predsednika kluba.

Vujošević je u izjavi za ''Informer'' priznao da mu sve ovo veoma teško pada i pozvao je dve strane da pronađu zajednički jezik i dođu do kompromisnog rešenja u interesu kluba.



''Teško mi je da pričam na ovu temu, jer su ti ljudi moji prijatelji i Žarko Zečević, Ivan Ćurković i Nenad Bjeković. Zbog toga mi ovo sve još teže pada.

Pozvao bih ljude iz kluba, koji su život proveli u Partizanu, tu posebno mislim na ovu trojicu, da nađu načina kako da se pomire. I da zaštite klub od politike, koja nije prijateljski raspoložena prema njemu'',
poručio je Vujošević.

S tim u vezi, on je dodao i da ne može otvoreno da bude protiv opozicije na čelu sa Nenadom Bjekovićem, ali mu se nimalo ne dopada što su uz njega Vojislav i Novak Nedić.

''Ne mogu da stanem na stranu na kojoj su otac i sin Nedić jer oni dolaze iz sveta politike'', jasan je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dokle je dospeo Partizan, kad mu je legendarni Moca Vukotić - opozicija?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016

I sam Vukotić je u čudu pole svega što se izdešavalo u utorak u ''Zemunelu''...Legenda Partizana, rekorder po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu Momčilo Vukotić doživeo je poslednjih meseci da je u svom klubu - opozicija...Podsetimo, Vukotić je na izbornoj Skupštini bio na strani struje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.