Vujošević objasnio pesničenje u tunelu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2015, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević objasnio "pesničenje" u tunelu

Trener Partizana Duško Vujošević ironično je posle poraza zahvalio državi na pomoći Partizanu, a prokomentarisao je i incident u tunelu posle meča.

- Tim ima limita. Odigrali smo maksimalno pošteno. Protiv protivnika koji ima dužu klupu, ti limiti se u seriji vide. Čestitke Zvezdi na plasmanu u finale. Hvala državi na velikoj pomoći u svim segmentima. Sa saradnicima sam pogledao treći meč, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je bio presudan. Potvrdilo se skandalozno suđenje. Uključen je bio i sudija Javor, uz Radovića i Beloševića i direknto su odlučili pobednika polufinala. Hvala publici na ogromnoj podršcci i nadam se pomoći i u nastavku sezone - rekao je Vujošević posle meča.

O događajima u tunelu, Vujošević je rekao:

- Već je krenula fabrika laži od strane medija. Zvezda je i u subotu dovela vođe navijača, sproveli ih u hodnik i svlačionicu. Sačekao sam da prođu igračl Zvezde. Prolazeći u tunel, čovek mi se izdrao u uvo. Došlo je do gužve i komešanja. Skrenuli smo pažnju ljudima u Zvezdi da te ljude ne treba da uvode u hodnik. Žandarmerija zna kako se zove taj. Nemojte da se podmeće Mirko Pavlovića, da sam njega napao, njega nisam ni video. Ovo je samo jedna od manifestacija sile - istakao je trener Partizana i dodao:

- Na četvrtom meču, sudije nisu rešile pobednika. Nisu imale namere. Bilo je par situacija. Na Vilijamsu nije bio faul za tri poena, Milosavljeviću nije trebalo da se sudi četvrti faul, ali...

Kapiten Dragan Milosavljevič je rekao:

- Hvala navijačima na velikoj podrši i na ovom meču, ali i u čitavoj sezoni - rekao je kapiten crno-belih.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.