Vujošević o nasrtanju na Andrića: Zloupotrebljavaju se moji emotivni nastupi

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević o nasrtanju na Andrića: Zloupotrebljavaju se moji emotivni nastupi

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević prokomentarisao je nasrtanje na Mihajla Andrića posle meča sa Hapoelom u Jerusalimu.

"Vidim da su u medijima više nego zlonamerni i prenaglašeni komentari novinara, koji nisu imali takvu agresivnost, borbenost i moralnu čvrstinu da zaštite koleginicu iz svog esnafa Olju Bećković, kada je zabranjena emisija "Utisak nedelje". Provodim sa ekipom 24 sata i znam šta se dešava, sa velikom posvećenošću prema timu i emocijom radim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ono što mislim da je ispravno. Ima tu i određenih grešaka, ali mislim da igračima Partizana nije potrebna zaštita od takvih novinara koji pokušavaju da neke moje emotivne nastupe iskoriste stavljajući se u funkciju onih koji ne vole Partizan, a takvih ima dosta na vlasti u ovom trenutku. Ti isti novinari, najčešće nemo prelaze preko priča o teškoj ekonomskoj situaciji Partizana, o tome šta će se zbog toga dogoditi, upravo iz razloga što igrači ne mogu da budu plaćeni", rekao je trener Partizana, uz osvrt na saopštenje Slavka Gaka, koji je demantovao da će se renovirati stadion Crvene zvezde.

"Pročitao sam samo šta piše na sajtu Skupštine grada. Vuk Karadžić je odavno ustanovio pravilo "čitaj kako je napisano", dakle ništa nisam tumačio već samo pročitao i naglasio. Kao predsednik JSD Partizan, koje je vlasnik fudbalskog stadiona Partizan, apsolutno moram da se bavim onim što dotiče problematiku vlasništva tog stadiona", rekao je za sajt kluba Vujošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.