Vujošević kandidat za klupu Budućnosti?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević kandidat za klupu Budućnosti?

Ekipa Budućnosti ostala je bez trenera iako se nalazi na vodećoj poziciji na tabeli ABA lige. Sada se, izgleda, pregovara i sa Duškom Vujoševićem.

Prema informacijama pojedinih medija u Crnoj Gori, legendarni trener Partizana mogao bi da postane šef stručnog štaba Budućnosti.

Naime, Budućnost je ostala bez trenera pošto je juče mladi stručnjak Igor Jovović odlučio da podnese ostavku, a nekoliko imena se u medijima spominje kao potencijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamena trenutno prvoplasiranog tima ABA lige.

Jedan od trenera je i pomenuti Vujošević.

Vujošević je rođen u Podgorici, ali su ga navijači Budućnosti nekoliko puta vređali u periodu kada je vodio Partizan, zato ove informacije treba uzeti sa dozom rezerve.

Aleksandar Džikić, Miroslav Nikolić i Aleksandar Trifunović su košarkaški treneri koji trenutno nemaju angažman i koji bi mogli da se, takođe, dovedu u vezu sa podgoričkim timom.

Ipak, prema drugim informacijama iz Podgorice najveće šanse da postane novi trener Budućnosti ima Luka Pavićević.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Budućnost dovela trofejnog trenera?!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015

Nije ni Luka Pavićević, ni Duško Vujošević...U pitanju je Duško Ivanović, trofejni crnogorski stručnjak...Nekadašnji košarkaški trener Panatinaikosa i Barselone mogao bi da postane uskoro novi trener Budućnosti ukoliko prihvati ponudu podgoričkog kluba...Da podsetimo, Igor Jovović je podneo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.