Vujošević: Skupljamo novac za kazne, a plate niko ne spominje

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Skupljamo novac za kazne, a plate niko ne spominje

Strateg KK Partizan Duško Vujošević imao je samo reči hvale za svoje košarkaše posle pobede nad FMP Železnikom u 10. kolu Super lige 81:67.

- Realno, Partizan je jača ekipa od FMP i to nije nešto što bi trebalo da se naglašava. Uz sve poštovanje prema Konstantinu, FMP i Megi, koji su rasterećeni protiv nas, sasvim je normalno da Partizan pobeđuje jer je jači od tih rivala - rekao je Vujošević.

Okršaj sa FMP gledalo oko 1.000 ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a Vujošević im se posebno zahvalio.

- Liga je obezvređena time da osim trofeja ne donosi ništa. Istina, trofej nije mala stvar, ali ovoliko utakmica devalvira interesovanje i motivaciju i zato treba odati priznanje mojim momcima što u ovako teškoj situaciji, sa ogromnim finansijskim problemima. Mi skupljamo novac za ratu za kaznu lige, a pare za igrače i stručni štab niko i ne pominje... Isključivo

zahvaljujući njihovom ponašanju Partizan ima tako dobar rezultat - rekao je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.