Vujošević: Pomozite, sakrićemo!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pomozite, sakrićemo!

Trener Partizana posle pobede nad Asesoftom poslao specifičnu poruku potencijalnim sponzorima.

Foto: MN Press

Ima ljudi i kompanija voljnih da pomognu košarkaškom prvaku Srbije, ali ne smeju to da urade, smatra trener Duško Vujošević.

On je ubedljivu pobedu nad Asesoftom, u poslednjem kolu prve faze Evrokupa (65:85), iskoristio kao povod da pohvali svoje igrače i "ohrabri" zainteresovane privredne subjekte.

Na pomoć države više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ne računa, mada je upravo plasman u Last 32 fazu Evrokupa bio način da se "ubere" premija Grada Beograda!?

"Iako su nam nedostajali Murić, Pavlović, Gagić i Milutinov, a utakmica nije značila ništa, u smislu prolaska u sledeći krug, igračima je bilo veoma stalo da se prikažu u najboljem svetlu. Pokazali su visok moral, kvalitet i odličnu igru", rekao je Vujošević za klupski sajt.

"Ovakva igra daje nadu da ćemo u preostalim takmičenjima uspeti da realizujemo svoje ambicije, uprkos veoma teškoj finansijskoj situaciji kluba".

"Ako bi nam neko u toj situaciji pomogao, znaćemo da predstavimo da je to višak od budžeta iz prošle godine, koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice", poručio je trofejni trener, uz neskrivenu dozu sarkazma i ogorčenosti.

Partizan se okreće takmičenju u ABA ligi, gde kolo pre kraja prvog dela sezone zaostaje po dve pobede za Cedevitom i Olimpijom na trećoj, odnosno četvrtoj poziciji.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.