Vujošević: Nisam udario Pavlovića!

Izvor: B92, 20.Apr.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Nisam udario Pavlovića!

Trener Partizana Duško Vuijošević potvrdio je da je imao fizički obračun sa jednim licem u hodniku hale Pionir, ali da to nije bio Mirko Pavlović.

Dok je kapiten Zvezde Luka Mitrović davao izjavu medijima, u pozadini se videlo kako Vujošević razmenjuje udarce sa nepoznatim licem.

"Već vidim mašinu laži. Nisam ni video Mirka Pavlovića. Prolezeći kroz tunel čovek je izašao i razdro mi se u uho. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Došlo je do gužve i razmene udaraca. Ja ga ne znam, kažu da je jedan od vođa navijača Zvezde", rekao je Vujošević.

Na snimku se čini da Vujošević ulazi u fizički sukob, poletelo je nekoliko udaraca, a osoba koja je išla odmah do trenera Partizana takođe je odgurnula čoveka sa telefonom.

"Ja sam sačekao malo da prođu igrači Zvezde, video neke reakcije publike prema timu i kranuo u svlačionicu. Hodnici su nešto što bi trebalo da bude obezbeđeno od bilo koga ko nije službeno lice. Međutim, Zvezda je juče dovela nekoliko vođa navijača. Možda nemaju poverenja u žanderameriju i sproveli su ih u hodnike i svlačionice", dodao je Vujošević.

Nekoliko trenutaka kasnije, njega za kragnu hvata i odguruje drugi čovek, posle čega je i na toj strani bilo udaraca. Iako se u prvi mah činilo da je pored Vujoševića išao funkcioner Zvezde Mirko Pavlović, ispostavilo se da to nije bio on.

"(Direktor Partizana Mlađan) Šilobad i juče i danas je skrenuo pažnju (direktoru Zvezde Davor) Ristoviću da ne dovode te ljude. Žandarmerija je saslušala tog dečka, znaju kako se zove, nije Pavlović. Ja ne znam šta je problem da se tačno saopšti ime tog momka, a ne da se laže da je Mirko napadnut", rekao je trener Partizana.

Partizan je poražen od Zvezde 81:73, koja je sa 3-1 u seriji izborila finale ABA lige i plasman u Evroligu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SA KIM SE TUKAO VUJOŠEVIĆ: Pavlović nije, ali ko je sa ove fotografije? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2015

U prvom momentu učinilo se mnogima da se trener Partizana Duško Vujošević posle meča sa Crvenom zvezdom sukobio sa direktorom rivalskog kluba Mirkom Pavlovićem, ali ubrzo je usledio demanti te vesti.. . Na snimku se ne vidi jasno ko je u pitanju, jedino što je jasno da je neko sa manjkom kose....

Nastavak na HotSport.rs...

Vujošević o incidentu: Došlo je do gužve i razmene udaraca, opomenuli smo Zvezdu

Izvor: Blic, 20.Apr.2015

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je posle utakmice sa Crvenom zvezdom (81:73) da mu se čovek, za koga se utvrdilo da je navijač Zvezde, sa kojim se obračunao kod svlačionica razdrao na uvo, te da su crno-beli već opominjali večitog rivala da ne bi trebalo da uvode ljude sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.