Vujošević: Ne poznajem sve članove nove uprave. To su neki napredni partizanovci

Izvor: Kurir, 12.Sep.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Ne poznajem sve članove nove uprave. To su neki napredni partizanovci

BEOGRAD - Bivši trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da ne poznaje sve članove novog Upravnog odbora crno-belih.

Novi Upravni odbor Košarkaškog kluba Partizan u utorak je doneo odluku da ne produži ugovor sa Vujoševićem. On je u četiri navrata bio trener Partizana. Prvi put crno-bele je predvodio od 1986. do 1989. godine, onda u sezoni 1990/91, te od 2001. do 2010. godine i na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od 2012. godine.

"Ja sam osvojio puno titula sa Partizanom. Dao sam mnogo Partizanu, kao i on meni. Ta davanja nisu uvek bila čista. Bilo je svega toga", rekao je, između ostalog, Vujošević.

Ranije je na sednici Skupštine kluba za novog predsednika crno-belih izabran Nikola Peković, a potom je Upravni odbor odlučio da ne produži saradnju sa Vujoševićem.

"Ne znam sve te nove ljude u upravi. Verujem da su partizanovci i to napredni partizanovci. Nisu sportski motivi odlučili da ja budem smenjen. To je svima jasno. Klub je ucenjen da neće da dobija sponzorstvo, osim NIS-a, koji je ostao veran Partizanu. Izgubili smo mnoge sponzore, a onda je rečeno da neće biti više sponzora dok ja budem trener. A onda su ljudi poklekli pred tim ucenama", rekao je Vujošević u emisiji "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i istakao da mu ne pada na pamet da se bavi politikom.

On je potom izabrao idealan tim Partizana.

"To bi bili Đorđević, Danilović, Paspalj, Divac i Peković", rekao je legendarni trener Partizana i poželeo Srbiji da sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem osvoji zlatnu medalju na EP u Francuskoj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.