Vujošević: Mi smo u KK Partizan - familija, a ima u familiji da se opsuje, udari dete

Izvor: Prva.rs, 31.Okt.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Mi smo u KK Partizan - familija, a ima u familiji da se opsuje, udari dete

"Mi smo u košarkaškom klubu Partizan - familija. A ima u familiji da se opsuje, udari dete...", rekao je strateg crno-belih koji je, između ostalog, na tu temu istakao i sledeće: 
 
"Ima raznih roditelja, nisam za one koji tuku decu, ali, povremeno..."
 
I tu je zastao.
 
A kada je nastavio, istakao je:
 
"Radim sa igračima kao sa familijom. Normalno da se izliju emocije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << To su manji gresi nego da im uzimam deo ugovora, kao neke kolege".
 
Vujošević je konferenciju za medije pred meč sa Igokeom u Jadranskoj ligi iskoristio i da izvređa sportku rubriku "Blica".
 
"Blic je paravojna formacija, ne mogu da se setim svih njihovih laži. Bezbradica, ukršteni ligamenti, 750.000 evra, Danilović u Americi... Sportski urednik pokazuje mržnju prema Partizanu i ljubav prema Zvezdi. Vadi stvari iz konteksta, ne kažem da je lepo - ali druge ne komentarišu. Verovatno se čude što Partizan i u ovakvoj situaciji napreduje. Za to su zabranuti oni što su bliski vlasti i Crvenoj zvezdi. Blic se samo krije pod skutima vlasti. Dočekali su nas sinoć na aerodromu kao da smo osvojili nešto, ili kao da smo se vratili iz Vukovara. Ljudi umiru od gladi, a Blic brine o tome koga sam uhvatio za gušu. I meni se desi da pogrešim, ali ne kao nekima drugima. (Vi, novinari) našli ste da štitite igrače, kao da oni nemaju ponosa i ne mogu da se sami brane. Pustite nas da radimo svoj posao, ionako ga radimo u teškim uslovima. Ja ću i dalje raditi sa velikom ljubavi i ponovo ću kažnjavati kada to zasluže, ali ću se potruditi da to ne bude javno. Jer, šta vas briga zašto treniramo - od sedam (ujutro)? Pa, i premijer počinje da radi od sedam. Šta, premijer države može, a igrači ne mogu. Ovo što Blic piše, to je serija laži. Moraćemo da počnemo da ih tužimo. Videću kako će taj strani vlasnik da reaguje kada počnu parnice. Da li su i Murinjo i Venger bolesni? Treba li i njih skloniti sa terena i je l' i oni smetaju Vučiću?", rekao je, vraćajući se u više navrata na ovu temu, strateg crno-belih.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.