Vujasinović i Stevanović zadovoljni: Radnički je zasluženo u finalu

Izvor: Blic, 12.Apr.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović i Stevanović zadovoljni: Radnički je zasluženo u finalu

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da se njegov tim zasluženo plasirao u finale plej-ofa, a pohvalio je i Partizan, koga je pobedio u polufinalu.

"Opravdali smo ulogu favorita. Publika je mogla da uživa u dobrom vaterpolu. Igrači Partizana su pokazali koliko su talentovani, dok smo mi sa iskusnijim i kvalitetnijim timom pokazali klasu. Želim im da se ponovo sretnemo u Ligi šampiona", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Stevanović.

Radnički je pobedio sa 9:6 i tako slavio sa 2:0 u seriji, a zajedno sa Partizanom igraće na završnom turniru šest najboljih ekipa u Ligi šampiona. Kapiten Kragujevčana Filip Filipović naveo je da timu nije bilo lako da sedmi put u sezoni pobedi Partizan.

"Nije nam bilo lako, a nismo ni očekivali da će da bude. Partizan nije imao šta da izgubi i igrao je na sve ili ništa. Drago mi je što smo ostali smireni i fantastično odigrali odbranu koja je na kraju i odlučila pobednika", rekao je Filipović.

Trener Partizana Vladimir Vujasinović bio je zadovoljan posle meča.

"Način na koji smo igrali je ono čemu težimo, ali ipak to nije bilo dovoljno da pobedimo ovakav Radnički. Oni su zasluženo u finalu. Dali smo sve od sebe, idemo dalje i, na svu sreću, za nas sezona još nije završena", rekao je Vujasinović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Treneri zadovoljni: Radnički je zasluženo u finalu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2014, 12:08

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović kazao je da se njegov tim zasluženo plasirao u finale plej-ofa, a pohvalio je i Partizan, koga je pobedio u polufinalu. ..Vladimir Vujasinović.."Opravdali smo ulogu favorita. Publika je mogla da uživa u dobrom vaterpolu. Igrači Partizana su pokazali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.