Vujasinović: Prvi trijumf tek početak

Izvor: B92, 28.Nov.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Prvi trijumf tek početak

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je njegova ekipa u utakmici protiv Galatsaraja ostvarila važnu pobedu za klub.

Vujasinović je dodao da su tri boda u Ligi šampiona veliki uspeh za mladi tim.

"To su tri veoma značajna boda i za ekipu i za klub, jer iako imamo vrlo mladu ekipu, Ligu šampiona ne shvatamo kao nešto što treba da odigramo reda radi, već želimo da ostvarimo što više pobeda. Nisam najzadovoljniji partijom koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo pružili, jedino smo u trećoj četvrtini igrali onako kako je trebalo da odigramo ceo meč. Ipak, ispostavilo se da je to bilo i presudno", rekao je Vujasinović posle utakmice.

Vaterpolisti Partizana pobedili su u Beogradu Galatasaraj sa 9:8, u trećem kolu Grupe B u Ligi šampiona i ostvarili prvu pobedu ove sezone u tom takmičenju.

"Prva tri boda u Ligi šampiona su uspeh. U sledećem kolu 16. decembra u goste nam dolazi mađarski OŠC, koji je ozbiljniji tim od Galatasaraja, ali nadamo se trijumfu i u tom meču", dodao je Vujasinović.

Turski tim sa klupe predvodi bivši trener i legenda Partizana Igor Milanović, koga je publika na Banjici pozdravila velikim aplauzom.

Galatasaraj je u prva tri kola pretrpeo sva tri poraza.

"Ove godine Galatasaraj nema ambicije na evropskoj sceni. Uprava je otpustila nekoliko iskusnijih igrača, sa ciljem da se pravi mladi tim, koji bi za dve, tri godine bio kadar za više domete. To mi ne pada nimalo lako, jer nisam navikao na poraze", rekao je Milanović.

On je naveo da nije nezadovoljan igrom svog tima.

"Nismo gajili iluzije, ali u prve dve, pa i u četvrtoj četvrtini kontrolisali smo agresivnu igru Beograđana, a igrači Galatasaraja nemaju ni upola treninga nedeljno koliko Partizanovi. U trećoj četvrtini smo pali, Partizan je zahvaljujući kontranapadu stekao prednost. Počelo je kod nas da 'curi", rekao je Milanović.

"Uvek mi je drago kad dođem ovde. Deo Partizana uvek ostaje kod mene", dodao je Milanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.