Vujasinović: Mnogo smo grešili

Izvor: Mondo, 28.Jan.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Mnogo smo grešili

Trener Partizana smatra da je njegov mladi tim na dobrom putu, ali da mora da izvlači pouke iz poraza, poput ovog od Primorja u Ligi šampiona.

Foto: MN Press

Vaterpolisti Partizana ostali su u donjem delu tabele B grupe Lige šampiona, sa jednom pobedom i tri poraza, od kojih su poslednji doživeli u sredu od hrvatskog Primorja - 7:11.

"Malo veština, malo iskustvo", naveo je prednosti gostujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sastava trener crno-belih Vladimir Vujasinović.

Nekadašnji as smatra da poraz nije proistekao samo iz kvaliteta Primorja, nego i iz propusta crno-belih momaka.

"Primorje je ekipa koja ne prašta greške, a mi smo poprilično grešili u odbrani, pogotovo sa igračem manje. Mislim da je to i ključ poraza. Da smo u tom segmentu bili malo bolji, bila bi neizvesnija završnica i tu bismo mogli da tražimo našu šansu".

Vujasinović je dodao da će Partizan nastaviti da razmišlja i napreduje od utakmice do utakmice, bez "preskakanja" koraka.

"Moramo da izvlačimo pouke, da vidimo gde su greške i da ih ispravljamo. Nažalost, mi zbog gustog rasporeda u Jadranskoj ligi i Ligi šampiona više igramo, nego što treniramo. Mislim da se ipak nalazimo na dobrom putu, samo nam treba malo vremena", optimista je Vladimir Vujasinović.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.