Izvor: Njuz.net, 12.Jan.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Država nema dovoljno snage da ne plati Partizanov dug

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 12. januar 2017, (Njuz) – Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da država trenutno nema dovoljno snage da ne plati dug Partizana jer je za tako nešto potreban društveni konsenzus.
Kako je naveo, pitanje neplaćanja Partizanovog duga je veoma teško pitanje.
– Nije to teško pritanje u smislu opredeljenja u kom bi vam svaki idiot od političara izgovorio: “Da, neće država i njeni građani plaćati >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << dugove Partizana niti bilo kog drugog kluba, to je potpuno jasna stvar” i na kraju nikom ništa. Veoma je teško da o tome govorim. Razmišljali smo da novac poreskih obveznika ne trošimo na plaćanje Partizanovog duga, a ako ga platimo, izviniću se svima za to što nemamo dovoljno snage da to ne uradim – rekao je Vučić.
Kao jedan od razloga zašto država nema snage za to, Vučić je naveo nedostatak društvenog konsenzusa.
– Ako me pitate zašto nemamo dovoljno snage za to, pa nemamo dovoljno snage zato što je potreban društveni konsenzus za neke stvari – rekao je Vučić.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.