Vučelić za dlaku izbegao batinaše u Humskoj!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić ''za dlaku'' izbegao batinaše u Humskoj!

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić imao je sreće što je za Milošem Vazurom zakasnio samo par minuta...

O brutalnom napadu na obezbeđenje Miloša Vazure ispred stadiona Partizana i dalje se govori u javnosti, pogotovo što nasilnici još uvek nisu uhapšeni.

Na tu temu se oglasio i potpredsednik Partizana Milorad Vučelić, koji je u izjavi za ''Alo'', osim osude ovog brutalnog napada, otkrio da je malo nedostajalo da i sam bude na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meti nasilnika.

''Mogao sam i ja da se nađem tu, da budem napadnut. Samo pet minuta me je delilo od mesta i trenutka kada se desio vandalski čin, išao sam na meč sa Borcem.

Ovo je moglo svakom od članova uprave da se desi.

Videli smo šta se dešavalo na derbiju, u Čačku. Ukoliko država ima snage, volje, sposobnosti, može očas posla da reši problem. Nemam razloga da sumnjam da neće'',
objašnjava Vučelić.

On podseća da je aktuelno rukovodstvo Partizana u više navrata upozoravalo na moguće incidente u Humskoj, ali da nadležni nisu reagovali.

''Koliko puta smo upozoravali javnost zvančnim putem, ali naši apeli nisu probudili pažnju policije i tužilaštva.

Sada se to drastično obistinjuje, a ako se ne zaustavi, ni ovaj incident neće biti poslednji.

Setimo se, za incident sa jajima i ponekom kamenicom niko nije procesuiran. Ne znam šta je sledeće. Čekamo li novi užas?'',
pita se Vučelić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.