Vučelić novi predsednik FK Partizan

Izvor: Beta, 24.Okt.2016, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić novi predsednik FK Partizan

Predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan Milorad Vučelić izabran je danas za predsednika fudbalskog kluba Partizan.Vučelić je na vanrednoj Skupštini fudbalskog kluba Partizan u Sportskom centru Teleoptik dobio 30 glasova od 33 prisutna delegata. Ostalo troje su bili uzdržani. Fudbalski klub Partizan je tako iz trećeg pokušaja dobio rukovodstvo pošto su prethodne dve sednice Skupštine odložene zbog velike svadje i nedostatka kvoruma.Partizan je bez predsednika od decembra, kada je uprava kluba podnela ostavku, a u medjuvremenu klub je predvodila privremena uprava.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Okončana španska serija: Vučelić novi predsednik FK Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2016

Fudbalski klub Partizan iz trećeg pokušaja na Izbornoj skupštini, koja je održana u ponedeljak u SC Teleoptik u Zemunu, dobila je novog predsednika...Kao što se i očekivalo, nakon kadrovskih promena u Skupštini kluba, za prvog čoveka crno-belih izabran je Milorad Vučelić, koji je istovremeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.