Volkov o spasavanju gola: Osećaj, ne znam ni sam..

Izvor: Mondo, 31.Jul.2014, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkov o spasavanju gola: Osećaj, ne znam ni sam..

Požrtvovanim startom u 17. minutu defanzivac Partizana sprečio je zicer Ludogoreca. Posle meča je pričao i o tome, ali i o periodu koji je za njim i koji nije bio lak.

Foto: MN Press

Da u 17. minutu utakmice protiv Ludogoreca Vladimir Volkov nije perfektno pratio kretanje Mihaila Aleksandrova, bugarski prvak verovatno bi poveo 1:0 i utakmica bi dobila sasvim drugi tok od viđenog.

Ipak, defanzivac Partizana sačuvao je mrežu svog gola pravovremenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << startom sa leđa i, pokupivši loptu, otklonio veliku opasnost za Milana Lukača.

Utakmica je završena bez golova, a nezanimljivo drugo poluvreme istaklo je značaj te prilike bugarskog prvaka.

"Da li na osećaj, ne znam na šta, uspeo sam da sprečim šansu i spasim siguran gol...", rekao je Volkov novinarima u Razgradu.

Povezane vestiPartizan "ubio" Ludogorec!Nikolić: Ne može borbenije od ovoga!Trener Ludogoreca: Jednake šanse u revanšu

Levi bek Partizana prošao je kroz komplikovan period ovog leta. Povredio se na pripremnoj utakmici pred put na pripreme u Sloveniju i propustio ogroman deo rada ekipe u tom, najvažnijem delu.

"Moram da napomenem da je iza mene jako težak period, jer nisam odradio pripreme. Priključio sam se neposredno pred duel sa Faranima. Svi mi koji igramo fudbal i koji smo ga igrali znamo da je to težak put do neke forme, kada se propusti ta baza. Uvek dajem 100 odsto, ma kako to izgledalo u tom trenutku", konstatovao je.

Utakmica Ludogorec - Partizan razjasnila je da je sada potpuno spreman. I da će biti spreman i za revanš.

"Kod kuće neće izgledati ovako lepršavo kao danas. Imamo dobar i nezgodan rezultat. Nećemo se zaletati i nećemo raditi ništa na silu", objasnio je.

I Darko Brašanac sprečio je u drugom poluvremenu bugarski tim da povede. Vezista crno-belih u 85. minutu je zaustavio šut Marselinja pre nego što je lopta ugrozila Milana Lukača.

"Očekivali smo da je Ludogorec ovako kvalitetna ekipa. Šanse za prolaz su podjednake, a očekujem da na našem stadionu slika bude potpuno drugačija. Mislim da je sve osim poraza dobar rezultat u ovakvim utakmicama i zato moramo da budemo zadovoljni".

"Moramo da popravimo realizaciju, jer u ovakvim utakmicama je često i jedna prilika luksuz, a mi smo ih imali četiri. Bugari nas nisu iznenadili, radili su tačno ono što nam je stručni štab predočio", rekao je Brašanac posle utakmice.

Ekspedicija Partizana krenula je za Beograd odmah posle utakmice. Revanš će biti odigran na stadionu u Humskoj, 6. avgusta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.