Voja Stanković korak bliže Laciju

Izvor: Press, 25.Nov.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voja Stanković korak bliže Laciju

Posle povrede Sijanija, klub iz Rima će morati što pre da dovede štopera, a prvotimac Partizana je najrealnija opcija
Po svemu sudeći Voja Stanković će biti prvo pojačanje Lacija u zimskom prelaznom roku.

Interes Rimljana za Partizanovog štopera traje od letos, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se tada nije pretvorio u dogovor jer su se Italijani odlučili za Đentiletija iz San Lorenca. Međutim, Argentinac je ubrzo doživeo tešku povredu kolena i za njega je sezona verovatno završena. Već tada su Rimljani morali da razmišljaju o dovođenju novog [topera, a situacija se pogoršala pre nekoliko dana. Tešku povredu je doživeo i francuski štoper Mišel Sijani (pauziraće oko tri meseca) tako da je Rimljanima pojačanje u srcu odbrane preko potrebno.

Kontakti sa Stankovićem i njegovim menadžerom su već uspostavljeni po pisanju italijanskih medija. S obzirom da 27-godišnjem Vranjancu ugovor sa Partizanom ističe u decembru i da je tada slobodan u izboru nove sredine, crno-beli se tu ništa ne pitaju. Lacio nema velike finansijske mogućnosti na predstojećoj zimskoj pijaci i zato bi dolazak štopera bez plaćanja obeštećenja bio najrealnija opcija.

Trener Stefano Pioli je u veliki problemima pošto trenutno može da računa na samo dvojicu štopera: Stefana de Fraja i Lorika Canu koji silom prilika igra na toj poziciji i ne uliva veliko poverenje. Tako bi Stanković u slučaju da se transfer obistini imao otvoren put do prve postave Lacijala gde su već zacementriani njegovi zemljaci Dušan Basta i Filip Đorđević.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.