Vodojaža, Jadran, Srbija i Partizan iz Cerovca upisali nove trijumfe

Izvor: KGsport.info, 30.Avg.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodojaža, Jadran, Srbija i Partizan iz Cerovca upisali nove trijumfe


Gradski prvoligaši su ovog vikenda odigrali utakmice 2. kola. Nove trijumfe upisali su Vodojaža, Jadran, Srbija i Partizan iz Cerovca, a najubedljiviju pobedu u ovom kolu ostvarila je ekipa Kolonije, koja sa 5:1 savladala Ćavu.
Fudbaleri Vodojaže su sa ubedljivih 4:0 savladali Mladost iz Pajazitova i tako zadržali lidersku poziciju na tabeli. Dvostruki strelac bio je Bojan Spasojević, a mrežu gostiju >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << iz Pajazitova pogađali su još i Sretenović i Galjak.
Do nova tri boda došli su i fudbaleri Srbije iz Ilićeva, koji su golovima Dušana Todorovića slavili u Kutlovu sa 2:1. Partizan je u Cerovcu savladao Slobodu iz Grbica, dok je Jadran kao gost pobedio Šumadiju 1934 u Drači sa 3:2.
Prvu pobedu u novoj sezoni zabeležila je Budućnost iz Resnika, kao i ekipa Vinograda, koja je bila bolja od Borca iz Drenovca. Šumadinac i Jedinstvo iz Petrovca odigrali su bez golova.
Rezultati 2. kola Prve gradske lige Kragujevca:
Partizan (C) – Sloboda (G) 4:2
Budućnost – Sloga (D) 2:1
Šumadinac KG – Jedinstvo 0:0
Ćava – Kolonija 1:5
Šumadija 1934 – Jadran 2:3
Vodojaža – Mladost (P) 4:0
Vinogradi DB – Borac (D) 2:0
Kutlovo – Srbija 1:2
Maksimalan učinak nakon dva odigrana kola imaju Vodojaža, Jadran, Partizan iz Cerovca i Srbija. Slede Šumadinac i Jedinstvo sa po 4 boda, a zatim Kolonija, Vinogradi, Budućnost i Sloboda iz Grbica sa po 3 osvojena boda. Šumadija 1934 i Mladost iz Pajazitova imaju po jedan osvojen bod, dok na prve bodove u novoj sezoni čekaju Kutlovo, Sloga iz Desimirovca, Ćava i Borac iz Drenovca.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.