Vladimir Volkov - novi Ivan Obradović: Sa Mehelenom napadam Evropu i mesto u plej-ofu

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir Volkov - novi Ivan Obradović: Sa Mehelenom napadam Evropu i mesto u plej-ofu

„Nadam se da će mlađi saigrači imati priliku da nauče nešto od mene“, rekao je doskorašnji levi bek Partizana

Posao je zaključen ekspresno. Sinoć je doputovao u Belgiju, a već jutros Vladimir Volkov promovisan u pojačanje Mehelena. Doskorašnji levi bek Partizana prošao je lekarske preglede, za tim u društvu klupskim rukovodilaca potpisao dvododišnji ugovor sa ekipom koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Aleksandar Janković.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />A upravo je on jedan od ljudi koji je insistirao na realizaciji posla, neposredno posle odlaska Ivana Obradovića u Anderleht i činjenice da je Luis Ibanjez odlučio da se preseli u Crvenu zvezdu. Zato se Mehelenova potraga za levim bekom završila u Humskoj 1, gde su pronašli odlilčno rešenje, imajući u vidu činjenicu da je crnogorskom reprezentativcu istekao ugovor i da je u Belgiju došao kao slobodan igrač.

Čuo sam dosta lepih stvari o Mehelenu, kao i o treneru Aleksandru Jankoviću, izuzetno poznatom u Srbiji. Pratio sam neke mečeve PRO lige minule sezone, znam da je moj novi klub imao dobru godinu, a uveren sam da će naredna biti još bolja. Igrači koji su ostali iskusniji su za 12 meseci, zato se nadamo plasmanu u plej-of i mestu u evropskim kupovima“, rekao je Volkov.

Informacije o kvalitetima novog kluba preneo mu je i nekadašnji saigrač iz Partizana i još uvek napadač Anderlehta Aleksandar Mitrović.

Doleteo sam u Brisel zajedno sa Mitrovićem, a on mi je ispričao sve najbolje o belgijskom fudbalu. Posebno je naglasio da je Mehelen jak kad igra utakmice pred svojim navijačima. Što se mene tiče, za prethodnih šest godina profesionalne kariejre osvojio sam pet titula prvaka (četiri sa Partizanom, jednu sa Šerifom), a nadam se da će mlađi saigrači imati priliku da nauče nešto od mene“, rekao je Volkov.

Pohvale na njegov račun „sipao“ je i predsednik Mehelena Johan Timermans:

Vladimir je kvalitetan defanzivac koji se savršerno nadomestiti odlazak Ivana Obradovića. Volkov ima u najmanju ruku identilčne kvalitete kao novi fudbaler Anderlehta“.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Volkov otišao u Belgiju

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2015

Doskorašnji fudbaler Partizana Vladimir Volkov novi je igrač belgijskog Mehelena. On je sa klubom koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Aleksandar Janković potpisao dvogodišnji ugovor...Iskusni levi bek zameniće u belgijskom prvoligašu Ivana Obradovića, koji je ovog leta prešao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.