Višesatni pregovori i konačna odluka: Tomić ostaje!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Višesatni pregovori i konačna odluka: Tomić ostaje!

Partizan pružio poverenje aktuelnom šefu struke

Navijači su vređali i tražili glave, ali  Partizanova uprava ostala je dosledna ranije izrečenom stavu: Ivan Tomić ima podršku rukovodstva u Humskoj i ostaje na klupi crno-belih! To je epilog višesatnih razgovora vrhuške srpskog viceprvaka, pa i sastanaka s vođama navijača.

Ivan Tomić ih je napustio tačno u 15.06, utisak je dobro raspoložen, iako nije davao izjave predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << medija. Kako saznajemo, mladi strateg je i nudio ostavku, ali su ga klupsku čelnici ubedili da nastavi sa radom. Sportski direktor Ivica Iliev kasnije je to ovako objasnio.

"Bilo bi neodgovorno i neozbiljno da sada menjamo".

Iliev je izrazio uverenje da Tomić ima kapacitet da psihološki podigne ekipu i da se taj potencijal i video u prvom meču protiv Zaglebja u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dodao je i da razume kritike, ali da smatra da su one preterane, jer su crno-beli u prošlosti imali i bolnijih poraza.

"Ovaj poraz ne može da se meri sa sramnim porazima iz prošlosti, a bio sam tu kao igrač. Ne sećam se da je posle Kroacije bilo nekih promena, a dogodila se nacionalna tragedija", kategoričan je Iliev.

U Humskoj su, inače, od ranog jutra do popodnevnih sati bili prisutni i nekadašnji generalni sekretar Žarko Zečević, sadašnji član privremenog organa uprave Mile Jovičić i Branislav Vučelić, sin Milorada Vučelića, takođe člana organa koji upravlja klubom. Vučelić junior, koji nema funkciju u klubu, oko 13 časova je napustio zdanje u Humskoj, a sat i po posle njega to su učinili i Jovičić i Zečević, ali tako što su predriblali novinare i izašli na stražnja vrata.

Doduše, u Partizanu nisu želeli da potvrde da su i oni prisustvovali pomenutom sastanku, pa je Iliev, na pitanje da li je Zečević bio tu, kratko rekao.

Zečević nije bio. Možda je bio u klubu da popije kafu“.

Takođe, pretpostavlja se da su danas u Humskoj održana dva sastanka. Prvi između rukovodioca, a drugi između predstavnika navijača i samog Tomića. Na tu konstataciju Iliev je odgovorio: “Ja sam bio samo na jednom sastanku“.

O navijačima i uvredama na kraju meča sa Bačkom...

Da sam ja bio u ulozi navijača ja bih krenuo sa uvredama još posle 15. minuta, a mogli su ’ladno da krenu i od petog, jer je ono bila sramna i ponižavajuća igra za sve nas iz struke. I svako bi trebalo da je se stidi. Ono je bilo nedopustivo“.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Epilog sastanka u Partizanu: ''Šta reći''?!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016

Dan posle razočaravajućeg starta u Superligi i osvojenog boda protiv Bačke (ili izgubljena dva), u Humskoj je danas održan sastanak čelnih ljudi kluba i sportskog sektora na čelu sa trenerom Ivanom Tomićem...Kako smo i objavili ranije danas, sastanak je počeo nešto pre podneva, a posle četvoročasovnih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.