Vilijams posle Zadra: Zbog ovoga sam došao

Izvor: MozzartSport.com, 07.Feb.2016, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams posle Zadra: Zbog ovoga sam došao

Amerikanac zadovoljan svojim učinkom u poslednjoj deonici

Došao je Darel Vilijams u Partizan kao neko ko će da unese "još jedno telo pod košem", a u meču protiv Zadra i pobedi crno-belih u možda ključnoj utakmici sezone, Vilijams je sa šest vezanih poena prelomio duel na stranu Partizana. On ističe da mu je ova partija jako važna jer se nedavno oporavio od povrede.

"Ovo je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veoma uzbudljiva i važna utakmica za celu ekipu, a i za mene, pogotovo što sam se nedavno oporavio od povrede. Moj posao je da budem tu, odigram što bolje i da probam da pomognem ekipi najbolje što umem", rekao je Amerikanac posle meča.

Naravno, Amerikanac je imao priliku da oseti atmosferu u užarenom Pioniru. Nije krio oduševljenje.

"Grobari su sigurno među najboljim navijačima na svetu. Stvarno prave neverovatnu atmosferu, mnogo sam srećan što sam deo Partizana. Polako se uklapam u ekipu, sada je prvi zadatak da ostanem zdrav jer sam vukao povredu, čini mi se da mi dobro ide i dobro se slažem sa saigračima", zadovoljan je bio Vilijams posle duela.

Prokomentarisao je i svojih šest poena u poslednjoj deonici.

"Moraš uvek da budeš spreman da odgovoriš kada si potreban ekipi i treneru. Uostalom, zato sam i došao u Partizan", istakao je Vilijams.

Partizan u narednom kolu gostuje Tajfunu u Celju.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.