Vesterman: Je l može i za mene pasoš?

Izvor: Mondo, 31.Jul.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesterman: Je l' može i za mene pasoš?

Francuski košarkaš, doskorašnji igrač Partizana, Leo Vesterman napisao duhovit tvit, nakon što je objavljeno da je Amerikanac Demarkus Nelson dobio srpski pasoš.

Foto: MN Press

Vest da je američki košarkaš Demarkus Nelson dobio srpski pasoš, iako nisu baš jasni povodi toga, i dalje je jedna od glavnih tema o kojima se priča u sportskoj javnosti. Povezane vestiDemarkus Nelson - ponosni SrbinVesterman na odlasku: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan je besmrtan!

Ali, ne samo srpskoj.

Tako je francuski košarkaš, doskorašnji član Partizana, Leo Vesterman, videvši tu vest, napisao duhovit tvit:

“@EurobasketNews: Serbia - Demarcus Nelson granted Serbian citizenship http://t.co/FpkS7p4zSR”. Da li mogu da dobijem srpski pasoš ? Aha :)

— Westermann Léo (@lwestermann) July 31, 2014

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šala Vestermana: Može i meni pasoš?

Izvor: B92, 31.Jul.2014

Bivši košarkaš Partizana Leo Vesterman našalio se na 'Tviteru' povodom odluke da Demarkus Nelson dobije srpsko državljanstvo...Nelson je u sredu postao državljanin Srbije, objavljeno je u Službenom glasniku rešenje vlade Srbije...Čelnici tima sa Malog Kalemegdana ovim potezom želeli da 'otvore'...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.