Večiti nastavljaju trku - Koga će Božović i Nikolić poslati na teren?

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večiti" nastavljaju trku - Koga će Božović i Nikolić poslati na teren?

Borba za titulu u domaćem šampionatu biće nastavljena utakmicama 3. kola plej-ofa, a evo u kakvim sastavima bi Zvezda i Partizan danas trebalo da krenu u borbu za nove bodove.

Odavno završnica domaćeg šampionata nije bila uzbudljivija i zbog toga ne treba da čudi što je velika pažnja usmerena na današnje mečeve koje će "večiti" odigrati na domaćem terenu.

Policija će danas imati mnogo posla jer se nečijom neshvatljivom odlukom došlo u poziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Partizan i Crvena zvezda u istom danu igraju na Topčiderskom brdu što sa sobom nosi ogroman bezbedonosni rizik.

Ukoliko ostavimo po strani strahovanja da bi moglo doći do incidenata ukoliko dođe do kontakta pristalica "večitih", pred nama je vrlo uzbudljivo fudbalsko popodne i veče.

Partizan od 16 časova na svom terenu dočekuje kruševački Napredak i ima šansu da bar ba dva sata preuzme vodeću poziciju na tabeli.

Crno-beli su u sredu igrali u Novom Sadu protiv Vojvodine prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije koja je završena nerešenim rezultatom bez golova. Partizan je ipak izgubio na toj utakmici jer je ostao bez Evertona Luiza koji je bio nezamenjivi šraf Nikolićevog tima u dosadašnjem toku prvenstva.

Očekuje se da u odnosu na sastav iz Novog Sada Marko Nikolić napravi nekoliko promena i da ekipi Vuka Rašovića suprotstavi sledećih jedanaest igrača:

Kljajić; Vulićević, Ostojić, Milenković, Munir; Radin, Jevtović, Janković, Leonardo; Đurđević, Tavamba;

Zbog povreda u timu Partizana neće biti Nemanje Miletića i Evertona Luiza, dok će se Marko Janović i Leonardo da Silva vratiti u startnu postavu, a pitanje je samo da li će Radin ili Kosović zauzeti mesto pored Marka Jevtovića.

Dva sata kasnije na stadionu "Rajko Mitić" počinje derbi susret 3. kola plej-ofa koji je imao nesvakidašnju uvertiru zahvaljujući neodmerenim izjavama čelnika Vojvodine.

Novosađani nisu dobili odlaganje meča i moraće na terenu da dokažu da je Dragoslav Vuković "pretio praznom puškom" kada je prethodnog vikenda na stadionu u Humskoj rekao kako će "Vojvodina pustiti Zvezdu".

Miodrag Božović za večerašnju utakmicu ne može da računa na Mičela Donalda i juče je najavio da će umesto njega igrati Marko Poletanović.

Strateg Crvene zvezde zbog povrede ne računa ni na Nemanju Milića, a očekuje se da Mihailo Ristić ponovo ostane na klupi i da meč počne Dušan Anđelković. Evo kako bi trebalo da izgleda sastav Crvene zvezde za večerašnji duel sa Vojvodinom:

Manojlović; Petković, Frimpong, Al. Luković, Anđelković; Poletanović, Le Talek; Ruiz, Kanga, Plavšić; Boaći;
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.