Vazura ubeđuje Grobare - Trojica najboljih ostaju!

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2017, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazura ubeđuje "Grobare" - Trojica najboljih ostaju!

Sjajne vesti za Partizan donosi Miloš Vazura, generalni direktor ovog kluba.

Partizan je tokom ovog leta doveo jedino u svoje redove Danila Pantića, a i zašto bi činio više kad se radi o šampionskoj generaciji koja je uspela da uzme duplu krunu i kada niko još od glavnih fudbalera nije otišao iz Partizana, osim Nikole Milenkovića.

Ono na čemu će u Partizanu najviše raditi jeste poboljšanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ugovora najboljih igrača, pre svih Đurđevića, Leonarda i Evertona.



"Partizan mora da prodaje igrače. Transfer Nikole Milenkovića stupa na snagu 1. jula i kada stignu pare od Fiorentine, ući ćemo mirno u evropske kvalifikacije i prelazni rok. Glavno: ne moramo nikog da prodajemo, pojačaćemo ugovore Evertonu i Leonardu, nećemo da se odreknemo Đurđevića"
, rekao je Miloš Vazura, prenosi "Žurnal".

U vezi Leonarda, Vazura je istakao da je u stalnom kontaktu sa njim i da će on biti još srećni kada mu se ponudi novi ugovor, kao i da će on biti Partizanovo najveće pojačanje.

Leonardo bi na pripreme Partizana trebalo da stigne u ponedeljak.

Videćemo koliko je Partizan u mogućnosti da zadrži svu trojicu (Evertona, Đurđevića i Leonarda), posebno ako stignu jake ponude iz inostranstva, a napominjemo i činjenicu da je Iliev rekao da postoji mogućnost prodaje Đurđevića ili Leonarda.

Za Đurđevića su zainteresovani moskovski klubovi CSKA i Spartak, za Leonarda takođe postoji interesovanje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.