Vaterpolisti Partizana nadmoćni protiv Jadrana na Banjici

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana nadmoćni protiv Jadrana na Banjici

Vaterpolisti Partizana pobedom su se oprostili od regionalnog takmičenja, pošto su na bazenu na Banjici bili bolji od Jadrana sa 12:6 (2:2, 2:1, 4:1, 4:2).

Nesumnjivo je da Balkan ima svetlu budućnost u vaterpolu, bar kada su u pitanju mladi talenti. I pored rezultatskog neuspeha u Triglav regionalnoj ligi, trener Partizana Vladimir Vujasinović odlično radi sa mladim igračima, ono u čemu se njegov kolega Vladimir Gojković u tri sezone već dokazao na klupi tima iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Herceg Novog, a to je pravljenje budućih oslonaca za reprezentaciju i Partizan.

Na Banjici je viđen vaterpolo dostojan finalima velikih timova, kao što su Partizan i Jadran nekada bili. Partizan je predvođen Mandićem i Subotićem bio opasan u svakom napadu, a uprkos tome što su gosti ipak uigranija ekipa sa akcentom na defanzivne zadatke, crno-beli su pogađali mrežu iz svih delova bazena i pogotovo je Mandić bio nerešiva engima za rivala.

Vujasinovićevi puleni su se nakon tvrde prve četvrtine, u drugoj odvojili na plus tri, u trećoj vodili i sa četiri razlike, dok je Jadran pogađao prečke i stative. Meč je odlučen već početkom poslednje deonice kada su prva dva napada crno-beli odmah realizovali za plus šest.

Najefikasniji na meču bio je Gilen sa četiri gola, Mandić je dodao tri, Vico dva, dok se Jadranov Sekulić dva puta upisao u strelce.

Iako ova pobeda ne znači mnogo Partizanu na kraju Jadranske lige, svakako je veliki podsticaj za Vujasinovića i njegove momke, da uskoro mogu da vrate Partizan na staze stare slave.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.