Vanredno u Zvezdi, zakazana hitna konferencija!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno u Zvezdi, zakazana hitna konferencija!

Tek što je okončan meč u Humskoj, uprava Zvezde odlučila je da se vanredno obrati javnosti tokom večeri.

Partizan je večeras osvojio i Kup Srbije, slavio je na svom terenu sa 1:0 golom Milenkovića, ali je i ovaj derbi protekao uz nekoliko spornih situacija.

Crveno-beli su u više navrata smatrali da je sudija Milorad Mažić trebalo da pokaže na belu tačku, pogotovo u četvrtom minutu, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duela Ostojića i Boaćija, ali je naš najbolji arbitar imao drugačije viđenje situacije.

Drugi put je to bilo sredinom drugog poluvremena, kada je Milić pao u kaznenom prostoru Partizana, a u nadoknadi vremena Vujakija je po proceni arbitra zaustavljen prekršajem van kaznenog prostora, pa je Zvezda morala da se zadovolji slobodnim udarcem koji nije realizovao Nenad Milijaš.

Po svoj prilici, zbog toga je zakazana hitna konferencija za medije, a sa Marakane očekujemo izveštaj našeg reportera koji se nalazi na licu mesta.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stručna analiza suđenja: Nije bilo penala! As Partizana: Bravo Miliću za fer-plej potez! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2017, 10:08

"Da je Milić iskusniji pao bi posle starta El Monira i to bi bio jedanaesterac", poručio Nebojša Vučićević..Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić perfektno je odradio posao u finalu kupa, ocena je sekretara sudijske komisije Igora Radojičića...On je gostujući na televiziji Arena Sport poručio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.