VUJOŠEVIĆ O CENI KARATA OD 1.000 DINARA: Možda je visoka za ovakvu vlažnost vazduha

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ O CENI KARATA OD 1.000 DINARA: Možda je visoka za ovakvu vlažnost vazduha

Trener Partizana je istakao da ne zna razlog zbog čega su tribine bila poluprazne

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je zadovoljan pobedom nad ekipom FMP-a (61:56) , ali i dodao da se nada boljim partijama u nastavku sezone.

"FMP Železnik ima dobar sastav, na raspolaganju dosta kvalitetnih igrača. Veoma su borbeni i često igraju sa četiri spoljna igrača. U odnosu na domaćina, teža utakmica bila je za nas jer je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << normalno da dobijemo ovaj duel, ali je on došao u teškom trenutku posle Jadranske lige i pauze", rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle meča.

Strateg crno-belih dodao je da je ekipa pokazala veliku želju da dobije susret u Železniku.

"Igra nije bila loša, nije sve crno-belo, ima i drugih nijansi. Bilo je dosta akcija, a lepota košarke nisu samo zakucavanja i veliki broj poena. FMP nije ekipa protiv koje je lako igrati", napomenuo je on.

Vujošević je istakao da ne zna razlog zbog čega su tribine bila poluprazne.

"Vreme je bilo veoma teško, a možda je visoka cena karte za ovakvu vlažnost vazduha", rekao je Vujošević, aludirajući da je cena ulaznice za današnji meč bila 1.000 dinara.

Trener FMP-a Milan Gurović smatra da je njegov tim mogao da iznenadi Partizan.

"Čestitam mojim momcima na solidnoj partiji, izgarali su i mislim da smo mogli da pobedimo. Ipak, kada se promaši osam zicera protiv Partizana male su šanse za trijumf. Zadovoljan sam igrom u odbrani, ali u napadu nismo dobro funkcionisali", ocenio je Gurović.

On je kazao da nekoliko igrača FMP-a ima psihičku barijeru protiv Crvene zvezde i Partizana.

"Ne igraju dresovi, već igrači. Ukoliko žele da naprave nešto u karijeri, pojedinci moraju da igraju sa više samopouzdanja", zaključio je Gurović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.